Magazin Online

Prgateste-ti calculatorul pentru noul Windows 10

Windows 10 s-a lansat si daca sunteti unul dintre multii visatori la acest sistem de operare, trebuie sa stiti ca este necesara o pregatire a calculatorului dumneavoastra

Prgateste-ti calculatorul pentru noul Windows 10

Windows 10 s-a lansat si daca sunteti unul dintre multii visatori la acest sistem de operare, trebuie sa stiti ca este necesara o pregatire a calculatorului dumneavoastra pentru o asemenea upgradare a sistemului pe care il folositi momentan. Trebuie neaparat sa stiti sigur daca computerul dvs. are absolut tot ce este nevoie pentru a rula un sistem de marimea si complexitatea lui Windows 10.

windowws 10 megaelectronice

Daca sunteti gata sa faceti acest upgrade sistemului dvs. de operare trebuie sa verificati absolut toate susrsele de acest gen pentru a functiona asa cum trebuie.

Asigurati-va ca hardware-ul se poate descurca cu acest sistem de operare

Primul pas este acela de a va verifica pc-ul pentru a fi siguri ca acesta suporta windows 10. Nu toate calculatoarele desktop sunt pregatite pentru acest sistem de operare, mai ales modelele mai vechi.

Windows 10 inseamna viitor, si, la fel ca toate sistemele de operare noi, are nevoie de suficienta putere pentru a-si face treaba. Incepeti prin a arunca o privire la memoria si puterea de procesare a calculatorului dvs.

Pentru ca windows 10 sa functioneze perfect aveti nevoie de : un procesor cu cel putin 1 GHz de viteza, cel putin 1 GB de RAM pentru 32 de biti, sau 2 GB de RAM pentru versiunea de 64 de biti, aproximativ 20 GB de spatiu de stocare pe hard disk. In plus va trebui sa aruncati o privire si asupra rezolutiei monitorului dvs. , Windows 10 are nevoie de un ecran care ofera cel putin 1024 x 600 rezolutie.

megaelectronice blog

Nimic din toate aceste necesitati nu este prea exigent, nu? Sunt aproape identice cu cele pentru Windows 7. Cu toate acestea daca pc-ul este folosit de cativa ani, si nu are suficient spatiu de stocare, sistemul Windows 10 poate rula cu probleme. Spatiul de pe hard disk poate fi sters iar placile grafice pot fi actualizate, dar daca aveti mai mult decat una dintre aceste probleme, cel mai bine ar fi sa va schimbati calculatorul sau sa nu rulati cu Windows 10.

Daca totusi aveti un calculator care va permite un Windows 10 atunci trebuie sa invatati cate ceva despre ccea ce poate face acest system de operare nou.

Windows 10 vine cu o multime de caracteristici si posibilitati noi. Asistentul vocal Cortana asculta acum comenzile vocale, Microsoft Edge este browser-ul dominant, meniul de Start are un nou accent. In timp ce va descarcati acest sistem de operare, ganditi-va un pic la ceea ce iti va oferi Windows 10 si atunci iti vei da seama ce te asteapta!