Magazin Online

Poti plati in rate pe megaelectronice romania

Daca vrei un laptop si nu ai toti banii nu trebuie decat sa intri pe megaelectronice si sa alegi plata cu cardul

Calculatoarele refurbished sunt la mare cautare de catre clientii ce nu au un buget foarte mare, si sondajele noastre arata ca toti clientii au fost multumiti de un calculator refurbished, la fel ca cei care au cumparat produsul nou, insa la un pret mai mare.

Un calculator refurbished este testat de cel putin 3ori inainte de a fi pus in stoc, specialistii fiind de parere ca produsele second hand sunt inferioare celor refurbished. Hard-diskul si componentele calculatorului sunt testate si calitativ, ele sunt la fel de performante ca ale unui calculator nou.

In cazul in care iti doreai un calculator nou, si nu ai idee de unde poti achizitiona unul, noi iti propunem sa verifici gama noastra de calculatoare refurbished si te asiguram ca rezultatul va fi unul satisfacator. Feedback-ul clientilor nostri a fost intotdeauna pozitiv, iar calculatoarele refurbished au fost promovate in baza acestor feedback-uri si de asemenea, prin performantele maxime ce sunt prescrise pentru fiecare exponat din gama noastra de calculatoare.

Magazinul nostru online ofera incredere cumparatorilor in primul rand prin posibilitatea returnarii a unui produs, fiecare client avand aceasta posibilitate de a returna produsul in maximum 30zile de la achizitionare, daca prezinta defecte sau pur si simplu doresc sa il schimbe cu un alt produs. In al-2-lea rand, toate produsele noastre detin garantie de minimum 3 ani ce poate fi extinsa la 5ani prin doar cateva  completari!

Testeaza produsele noastre si vei fii placut surprins de seriozitatea si performantele la care lucram!